ZALEN

Kisteman uitgaanscentrum

Een foto zegt meer dan duizend woorden... Ook hier geldt dat. Klik hieronder op één van onze zalen om een indruk te krijgen van wat wij te bieden hebben. Onze zalen zijn afzonderlijk of allemaal tezamen ook af te huren voor feesten en partijen. Informeer naar de mogelijkheden!

De Kelder

De Kelder: Hier is het allemaal begonnen ooit, vraag het aan je ouders en waarschijnlijk krijg je de meest wilde verhalen te horen.

Nu draaien onze dj's hier de beste hits van Toen & Nu! Van de beste rock uit de 80's/90's tot de lekkerste charts die je in The Gallery niet hoort.

Lekker bij komen aan de bar of in één van de zitjes van al dat gedans, of gewoon voor een goed gesprek!

Ook deze zaal is uitermate geschikt om af te huren voor feest & partijen, bijeenkomsten enzovoorts. Compleet met vaste licht- en geluidsinstallatie, en div. TV-schermen voor uw presentatie.
Informeer naar de mogelijkheden.

De Bierstube

De Bierstube is hét feestcafe van Kisteman. NoN-StoP feest met de beste Party-Jocks ons bekend. Van knallende nederlandstalige feestnummers tot vrolijke housemuziek: onze Party-Jocks mixen en praten alles aan elkaar, dit in samenspel met de altijd gekke barkeepers staat garant voor een avond vol gekkigheid.

Ook draaien de beste piraten uit de regio regelmatig in De Bierstube de beste Nederlandstalige muziek en al die andere kneiters van de "geheime zender"

Het Café

Het Café, hier kun je rustig een drankje doen aan de bar of aan één van de vele tafeltjes.

Tevens kun je hier in de snackcorner je lievelings snack bestellen en nuttiggen, van Frikandel tot Broodje gezond en van Sausijzenbroodje tot de welbekende "Kisteman schnitzel"

De Berghut

In het pittoreske Staphorst bevindt zich op de bovenverdieping van uitgaanscentrum Kisteman: De Berghut.

Deze zaal beschikt over alle faciliteiten om een te gek feest neer te zetten van 10 tot 60 personen, zo is er een DJ Booth, Lichtshow en de mogelijkheid voor een grote barbecue.

De Berghut is de ideale locatie voor vrijgezellenfeesten, vergaderingen, bruiloften en presentaties dus.

Gezellig samen koken, compleet met sfeervol bruin café

Op de bovenverdieping van ons uitgaanscentrum bevindt zich onze Kookstudio! Zeer geschikt voor diverse feestjes en groepen!

Kookstudio Kisteman biedt u een ruime sfeervolle locatie voor het volgen van een breed scala aan kook workshops. Samen met vrienden of collega’s leert u onder begeleiding van een professionele kok onder andere de culinaire wereld van Spanje, Suriname, Turkije, Indonesië of China (top100 kok) kennen. Tevens kunt u deze workshops combineren met een wijn-of bierproeverij.